RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

PDP očekuje pobjedu koalicionih kandidata na oktobarskim izborima

U ispunjenoj sali brčanskog Doma kulture, sinoć se članovima i simpatizerima Partije demokratskog progresa, obratio predsjednik Branislav Borenović i kandidat za člana predsjedništva BiH, počasni predsjednik PDP-a, Mladen Ivanić.

«Kao član Predsjedištva BiH, i u narednom periodu nastaviću da provodim politiku stabilnosti Republike Srpske, te otvaranja nas prema svijetu. Svojim dosadašnjim radom stekao sam ugled među državnicima u svijetu, tako da u potpunosti mogu doprinijeti izrečenom cilju», rekao je, u svom obraćanju, Mladen Ivanić.

Predsjednik PDP-a, Branislav Borenović, iskazao je zadovoljstvo energijom i željom mladih u Brčkom da stvari mijenjaju na bolje, odnosno da budu pitani za svoju budućnost, dok je brčanski kandidat za zastupnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Siniša Golić, istakao da će i dalje nastaviti primarnu borbu za boljitak građana RS-a i Distrikta Brčko.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Potpisan Ugovor sa deponijom u Zvorniku o prihvatu čvrstog otpada

Admir Kadrić

AK CROSS Brčko iz Prnjavora donio šest medalja

Radio Brčko

Merhamet obezbijedio oko 190 bajramskih paketića za djecu Brčkog, Bijeljine i Janje

Radio Brčko