RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Писић: У протеклој години побољшана безбједност у Брчко дистрикту БиХ

Задовољни смо коректним информисањем новинара о раду Полиције и за подизање перцепције о стању и положају наших припадника, не само у медијима за које раде, већ и у заједници у којој радимо и доприносимо стабилном и безједном окружењу.

Ово је данас изјавио Горан Писић, шеф брчанске Полиције на новогодишњем традиционалном пријему за новинаре, пензионисане полицајце и запосленике у овој безбједносној агенцији.

жОн је подсјетио да је у протеклој години забиљежен позитивни помак по питању јавног реда и мира, криминалитета и укупног стања безбједности.

„Данашње окупљање ћемо искористити да се захвалимо колегама који су уграђивали цигле у ову зграду, изграђивали ову институцију, али и да се захвалимо новинарима на њиховом односу и коректном извјештавању у овој години. Надамо се да ће у безбједносном погледу и идућа година бити барем успјешна као ова“, истакао је шеф Писић, поздрављајући новинаре и пензионисане припаднике брчанске Полиције.

Некадашњи припадник ове безбједносне агенције Томо Ропчевић који се већ девет година налази у пензији није крио задовољство позивом актуелног руководства Полиције људима који су радни вијек завршили управо у згради на Тргу младих.
„Ми релативно добро живимо и не можемо се пожалити на свој статус. Сама чињеница да смо данас позвани заједно са новинарима да се дружимо пред новогодишње празнике говори да они брину о својим пензионерима, односно о онама“, истакао је Ропчевић.

Дружење и подсјећање на згоде и незгоде које су имали током радног вијека у Полицији, пензионери и новинари наставили су уз пригодну закуску.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.