RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Izbori 2022

Брчко: СНСД остварио најбољи резултат икад

Предсједник Општинског одбора Странке независних социјалдемократа Брчко Синиша Милић, изјавио је данас на конференцији за новинаре да је ова странка на протеклим изборима одржаним у Брчком остварила најубједљивију побједу на Општим изборима икад.

„Оно што најбоље описује овај изборни успјех СНСД-а је то што су грађани поклонили повјерење нашим кандидатима и листама ове странке и сигурно то схватамо као додатну одговорност за наставак рада и анганжмана за будући период“, рекао је Милић.

Говерећи о непотпуним изборним резултатима Изборног штаба СНСД-а прикупљеним од стране њихових посматрача Милић каже да је кандидат СНСД-а за члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић освојила  7.347 гласова наспрам Мирка Шаровића кандидата опозиције који је у Брчком освојио 4.522 гласа.

„Кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик освојио је 7.008 гласова наспрам кандидата опозиције која је освојила 5.232 гласа“, рекао је Милић.

Он је истакао да је листа СНСД-а за Народну скупштину РС освојила 4.607 гласова док је листа за Парламентарну скупштини БиХ добила 4.758 гласова.

Милић је додао да су кандидати СНСД-а за Народну скупштину РС и Парламентарну скупштину БиХ из Брчког остварили најбољи резултат од свих кандидата из Брчког који су се кандидовали кроз изборне јединице Републике Српске из других странака.

Синиша Милић захвалио је свим грађанима који су на протеклим изборима изашли и поклонили повјерење кандидатима СНСД-а, рекавши да је поклањањем већег повјерења грађана добијена и додатна одговорност за креирањем и провођењем политика ове странке а све у интересу грађана Брчког.

Кандидат СНСД-а на листи Парламентарне скупштине БиХ Срђан Блажић захвалио се свим грађанима који су дали свој допринос на изборима гласајући за ову странку рекавши да у овом тренутку листа СНСД-а за Скупштину републике Српске освојила 35 одсто српског бирачког тијела у Брчком.

„СНСД никада није остварио овако добар резултат за НСРС, што је само потврда рада и квалитета цијеле организације у протеклом периоду,“ нагласио је Блажић.

Он је додао да овај изборни резултат даје наду за даљи рад у интресу свих грађана Брчко дистрикта.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

CIK BiH – Predstavljena aplikacija e-Posmatrači

Radio Brčko

BiH: Pozivi međunarodnih zvaničnika građanima da glasaju

Vladimir Matijević

Njemačka danas bira predsjednika

Radio Brčko