RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Kultura

Први дан у знаку „Апокалиптике“ и Гоблина“

Наступи финског хеви метал бенда “Апокалиптика” и домаћег панк рок састава “Гоблини” обиљежили су први дан “Нектар ОК феста” у Долини хероја у Фочи.
Хиљаде посјетилаца из земаља региона, Европе и свијета уживали су у наступу својеврсног оркестра виолончела на којима је “Апокалиптика” обрадила пјесме “Металике”, “Сепултуре” и других познатих хеви метал бендова.

Један од чланова “Апокалиптике” Еика Топинен рекао је да су срећни што су дошли на тако необичан фестивал.

“Ово је прелијепо мјесто, драго нам је да смо дио свега овога”, рекао је Топинен новинарима у Долини хероја, која је симбол слободе и слободарског духа.

За крај првог дана осмог “Нектар ОК феста” наступили су српски панкери “Гоблини”, који ове године славе 30 година постојања.

На главној бини претходно су наступили “И плеј” и Никола Врањковић, а на бини у кампу “Ортодокс Келтси” и “Саншајн”.

У оквиру ОК Синема зоне, која се реализује у сарадњи са Фестивалом музичког документарног филма Док`н'Ритам, прве вечери приказани су документарни филмови на тему музике “Побједници су досадни” и “Сужени снови – Репетитор у ЦЗ-у”.

Програм другог дана фестивала почиње у 12.00 часова крај базена, уз ди- џејеве, а од 14.00 часова у ОК Бук зони биће одржана промоција књига Бориса Лајнера.

На ОК камп стејџу наступиће Едо Мајка и “Лет 3”, а на главној бини “Сајлент”, Дамир Урбан, Нено Белан и “Дубиоза колектив”.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Edo Majka: Festival na Tjentištu-Nada u bolje sutra

Radio Brčko

Rast direktnih stranih ulaganja u 2022.

Radio Brčko

Marić: Za Zemaljski muzej BiH 2022. zadovoljavajuća, zabilježeno oko 100.000 posjetilaca

Radio Brčko