RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Region

Crna Gora: Podizanje operativne spremnosti zbog najavljenih nepogoda

Direktorat za zaštitu i spašavanje Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore ukazao je na potrebu da se podigne operativna spremnost zbog najavljenih nepogoda tokom vikenda.

Meteorolozi su u Crnoj Gori za vikend najavili obilnu kišu, jak vjetar i snijeg na sjeveru, navodeći da to može ozbiljno ometati svakodnevne redovne aktivnosti.

Očekuje se da će danas pasti do 50 centimetara snijega, a da će sutra duvati jak vjetar i da su u sjevernim predjelima moguće snježne mećave.

(bhrt.ba)

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.