RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Region

Дачић апеловао на грађане Србије да не путују у Велику Британију

Министар вањских послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас, поводом саопштења Амбасаде Велике Британије у коме је савјетовала своје грађане да не путују на сјевер Косова због криминала, да и он упозорава грађане Србије да не путују у ту земљу због велике политичке нестабилности и јер је тамо тренутно велики политички хаос.

“Ако грађани имају неке друге дестинације, препоручујем им да не иду тамо да не би били у опасности због свакодневних демонстрација. Намерно сам циничан, јер када неко поред терориста, кољача и злочинаца у Приштини говори да је криминал на северу Косова, то је лаж. Сигурно га има, али нема га више него у Приштини, почев од трговине људским органима па до ратних злочина, начина на који се финансира албанска мафија која је главна у тој истој Великој Британији“, рекао је Дачић за РТС.

Према његовим ријечима, то може да се посматра и са политичке стране зашто они баш сада говоре о сјеверу.

„Приштина је свесна да им ствари не иду на руку и да се ствари одвијају ка договору, а они договор не желе и сматрају га губитком у односу на оно што су постигли, а то је да су прогласили независност и зато улажу све да договор блокирају“, рекао је Дачић.

Извор: Радио Сарајево

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Velika Britanija odobrila ultra brzi test koji detektira koronavirus za 20 sekundi

Radio Brčko

Олуја погодила Ирску, више од 30.000 домова без струје

Radio Brčko

Sud u Velikoj Britaniji odlučio da Asanž ne treba da bude izručen u SAD

Radio Brčko