RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Brčko: Obavještenje za kupce vode – Ulica Mladena Maglova

U utorak 3.8.2021. godine, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Mladena Maglova, doći će do prekida vodosnabdijevanja kod svih korisnika gradske vodovodne mreže u ovoj ulici. Tokom trajanja prekida biće obezbjeđena tehnička voda.

Radove na rekonstrukciji finansira i vrši nadzor nad izvođenjem projekta Odjeljenje za komunalne poslove Vlade Brčko distrikta BiH.

Za više informacija pozvati besplatnu info liniju 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Обавјештење за купце – у недјељу ремонт ЧТС Брчко II

Radio Brčko

Брчко: Једночасовни застој у испоруци струје у Дубравама

Radio Brčko

Брчко: Застоји у испоруци струје на више локација

Radio Brčko