RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Brčko: Prikupljanje pepela tokom sezone grijanja

Prošle sedmice zaposlenici Službe za upravljanje otpadom prikupili su pepeo u gradskim mjesnim zajednicama, koji su građani odlagali proteklih sedmica.

Ova aktivnost biće provođena minimalno jednom u 15 dana, a po potrebi i češće, do kraja sezone grijanja.

Molimo sugrađane koji se griju na čvrsta goriva da hladan pepeo upakuju u kese i čvrsto zavežu, da ne bi dolazilo do prosipanja. Takođe, svi oni koji su u mogućnosti, pepeo mogu da odlažu u velike kontejnere.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.