RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoInfoKom

Čestitka povodom novogodišnjih praznika i 11. godišnjice preduzeća

Upravni odbor i direktor JP „Komunalno Brčko“ d.o.o. Brčko distrikt BiH upućuje svim zaposlenicima ovog preduzeća čestitku povodom 11. godišnjice rada i poslovanja.

Od 28.12.2007. godine kada je i osnovano, naše preduzeće obavezalo se na odgovornu dužnost obavljanja komunalnih djelatnosti na području Brčko distrikta BiH – distribuciju električne energije, proizvodnju i distribuciju vode, transport i deponovanje komunalnog otpada, održavanje javnih površina, te brigu o napuštenim psima koju više od desetljeća uspješno provodi zahvaljući marljivim, posvećenim i odgovornim radom svojih zaposlenika.

Opredjeljeni da koncept pružanja usluga od opšteg značaja koje obezbjeđujemo za građane, obavljamo kvalitetno, uz obavezu poštovanja svih zakona, standarda i propisa, obavezali smo se i na podsticanje kontinuiranog održivog razvoja zajednice u kojoj djelujemo, promicanje vrijednosti ekološke kulture i preuzimanje uloge značajnog subjekta u infomacionom društvu.

Etablirani kao društveno odgovorno preduzeće naša misija ostat će i dalje rad na poboljšanju pružanja kvalitenih usluga, sistema upravljanja, povećanju motivisanosti i odgovornosti te stalnom praćenju zahtjeva korisnika, kao fundamentalnog principa na kojem zasnivamo naše djelovanje.

Zahvaljujemo lokalnoj zajednici, Skupštini i Vladi Brčko distrikta BiH kao i ostalim organizacijama, institucijama, saradnicima, partnerima i našim kupcima na uspješnoj i dugogodišnoj saradnji, očuvanju i unaprijeđenju kompanijiskih vrijednosti.

Ovom prilikom svim zaposlenicima, građanima Brčko distrikta BiH i korisnicima naših usluga iskazujemo čestitke i povodom nastupajućeg praznika Nove godine uz želje za obiljem zdravlja, ličnog i poslovnog uspjeha!

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Честитка предсједника и потпредсједника Скупштине поводом Нове године

Radio Brčko

ЈП “Комунално” Брчко: Обавјештење за купце електричне енергије

Radio Brčko

JP “Komunalno Brčko”: SERVISNE INFORMACIJE za srijedu 07.10.2020. godine

Radio Brčko