RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine povodom Nove 2021. godine

„Dragi sugrađani,

godina koja odlazi donijela nam je svima velika iskušenja, ali smo se zajedničkim snagama suprotstavili svim prijetnjama i izazovima pandemije korona virusa.

Zahvaljujemo Vam što ste učinili i činite da svi zajedno što uspješnije i brže izađemo iz ovih  teških i zahtjevnih vremena. Hvala Vam na Vašoj odgovornosti i savjesnosti, jer upravo u tome je izlaz iz situacije u kojoj se nalazimo.

Naredna godina će, također, biti puna izazova koje moramo savladati i planova koje ćemo ostvariti na jačanju privrednog i ekonomskog rasta i razvoja. Brčko distrikt će nastaviti težiti zacrtanim vrijednostima razvijenih demokratija. Vjerujemo da ćemo, kao uvijek do sada, na pravi način odgovoriti zadacima, dužnostima i obavezama koje nas očekuju.

U nadi da ćemo zajedno koračati ljepšoj, zdravijoj i bogatijoj budućnosti želimo da novogodišnje praznike provedete u miru, sreći i radosti i sretna Vam Nova 2021. godina!“

Dopredsjednik Skupštine                                                     Predsjednik Skupštine

Ivo Filipović                                                                            mr. sci. Siniša Milić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Moguće korekcije Zakona o fiskalizaciji u Distriktu

Admir Kadrić

Брчко: Почео 8. Међународни турнир за омладинске категорије

Vladimir Matijević

Budžet Brčko distrikta BiH za narednu godinu biće usvojen u prvoj polovini idućeg mjeseca

Admir Kadrić