RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

ЈП „Комунално Брчко“: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за понедјељак 24.09.2018. године

РЈ ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА

За данас су предвиђени сљедећи радови на електроенергетским објектима:

 • ДВ 10 kV Бимал Силос дио и Агросјеме у времену од 08:30-09:00 h краткотрајни прекид
 • ДВ 10 kV Центар 2 и Ново Брчко и ТС 10/0,4 kV Прахуља у времену од 09:15-10:30 краткотрајни прекид
 • ДВ 10 kV Индустрија, Металац и Грчица у времену од 11:00-12:15 h краткотрајни прекид
 • ДВ 10 kV Диздаруша у времену од 12:30-12:45 h краткотрајни прекид
 • ДВ 10 kV Маоча интервентно искључење ради отклањања квара два пута краткотрајно
 • ТС 10/0,4 kV Горњи Рахић 1, један НН излаз застој у трајању од 2 h

РЈ ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА

 • Стање водоснабдијевања градског и локалних водоводних система којима управља ЈП “Комунално Брчко” је уредно и нема планираних искључења потрошача ради извођења радова на мрежи.
 • Квалитет воде је задовољавајући  и одговара Правилнику о здравственој исправности воде за пиће (Сл. лист БиХ 40/10).

РЈ ЧИСТОЋА

Служба за управљање отпадом

Према плану, данас је прикупљање и одвоз смећа од правних и физичких лица организовано у насељима: Центар – Српска Варош – Илићка – Поточари, Грчица, Диздаруша – Пољопривредник, Бродуша – Стари Расадник – Брод лијева страна, Плазуље – Грбавица – Доњи Рахић – Улице – Горице, Мујкићи – Глухаковац – Брод десна страна, Вучиловац – Дренава.

Служба за јавну хигијену

ЧИШЋЕЊЕ ЈАВНИХ САОБРАЋАЈНИХ ПОВРШИНА У ГРАДСКОМ ПОДРУЧЈУ у складу са Планом и програмом надлежног одјељења Владе Брчко дистрикта БиХ за одржавање јавних површина.

 • Сакупљање и уклањање отпадака са јавних површина, ручно чишћење јавних површина, пражњење посуда за отпатке.
 • Одржавање пјешачке  зоне и Булевара мира: чишћење, сакупљање отпадака и пражњење корпица проводи  се у двије смјене, перманентно у периоду од 05:00 до 22:00 h
 • Прање пјешачке зоне и уже градске зоне од 23:00 до 07:00 h

ОДРЖАВАЊЕ ЗЕЛЕНИХ ПОВРШИНА:

 • Орезивање зелене ограде у градском подручју
 • Окопавање парцела са засађеним биљним материјалом у градском подручју

Сектор за збрињавање напуштених животиња

 • Удомљавање паса из азила сваког уторка и петка од 10:00 – 11:00 h

 ОСТАЛЕ АКТИВНОСТИ

Услуга доставе воде у цистерни :

Обавјештавамо грађане да вршимо испоруку воде у цистерни. Ова услуга погодна је за пуњење дворишних базена, приликом организације разних скупова и сл. Услуга је доступна радним данима, а прије испоруке потребно је извршити уплату на шалтерима Благајне. Једна испорука цистерне капацитета 10 метара кубних у кругу до 20 km кошта 100 КМ. За додатне информације позвати 0800 505 07.

Услуге одржавања – Услужно кошење, одржавање и уређење зелених површина и цвјетњака за правна и физичка лица у складу са цјеновником предузећа.

О осталим и додатним услугама које пружа ЈП „Комунално Брчко“ можете сазнати више у корисничком сервису на www.komunalno.ba или контактирањем Позивног центра 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

JP “Komunalno Brčko”: SERVISNE INFORMACIJE za srijedu 11.11.2020. godine

Radio Brčko

Brčko: Obavještenje za kupce električne energije – Gornji Zovik

Radio Brčko

ЈП „Комунално Брчко“: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за понедјељак 26.08.2019. године

Radio Brčko