RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

JP “Komunalno Brčko”: Obavještenje o planiranim radovima za ponedjeljak, 27.11.2023.

Zbog planiranih radova na dijelu DV 10 kV Potočari, u ponedjeljak, 27.11.2023. godine, u periodu od 09:30 h do 14:30 h, doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod kupaca iz slijedećih naselja:

  • Čađavac, Potočari, Sombići, Gornji Brezik dio, Stanovi, Buzekara, Gornje i Donje Dubravice, Pukiš dio, kao i kupci Elektro Bijeljine koji se električnom energijom snabdijevaju sa ovoga dalekovoda

Za više informacija pozvati 0800 505 07

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.