RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

JP “Komunalno” Brčko: Obavještenje o prekidima u snabdijevanju električnom energijom

U petak, 22.03.2019. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima pa će stoga doći do prekida u isporuci električne energije kako slijedi:

  • u terminu od 09:00 – 13:00 hdoći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod svih krajnjih kupaca iz naseljenog područja Maoča dio.
  • u terminu od 10:00 – 12:00 hdoći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod svih krajnjih kupaca iz naseljenog područja Vranovača.
  • u terminu od 12:00 – 14:00 hdoći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod svih krajnjih kupaca iz naseljenog područja Boderište dio.

Za više informacija pozvati 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brka: Umjesto divlje deponije uskoro botanička bašta

Mirsad Arnautović

Brčko: Zastoji u isporuci struje na tri lokacije

Radio Brčko

JP„Komunalno Brčko“ SERVISNE INFORMACIJE za ponedjeljak 23.03.2020. godine

Radio Brčko