InfoKom

Remont ČTS Brčko II Rijeke u nedjelju

U cilju provođenja redovne godišnje revizije i održavanja, te podizanja na viši nivo pogonske spremnosti čvorne transformatorske stanice Brčko II, koja se nalazi u naselju Rijeke, u nedjelju 06.09.2020. godine u vremenu od 07:00 – 16:00 h planiran je godišnji remont ČTS 35/10 kV Brčko II, pa će stoga u navedenom vremenu kupci iz sljedećih naselja/ulica biti bez snabdijevanja električnom energijom:

  • Rijeke dio (Rijeke I i II, Dr Mehmeda Spahe dio i Omladinska dio),
  • Brod dio (Mostarska veći dio, Stari Rasadnik i Dr Mehmeda Spahe dio, Mehmeda Osmića Brođe, Ahmeda Hantalaševića Ahme dio, Novobrodska dio i Tabakovića),
  • Suljagića sokak dio (Suljagića sokak dio, Bašeskija dio i Kožara dio),
  • Ivici dio (Braće Derviševića dio, Skeledžije dio, Bakije Selimovića veći dio i Vjekoslava Klajića),
  • Grbavica dio (Grbavica dio, Grbavica-Pljoštare i Ulički put),
  • Ulice,
  • Donji Rahić,
  • Gornji i Donji Vukšić.

Za više informacija pozvati besplatnu info liniju 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button