Brčko

Privremena obustava i zabrana saobraćaja, u subotu, 5. septembra zbog biciklističke trke

Na osnovu zakonskih ovlaštenja, Policija Brčko distrikta BiH izdala je Rješenje o privremenom obustavljanju i zabrani saobraćaja za sva vozila na relaciji: “Magistralni put M.14.1 Brčko-Bijeljina, zatim preko kružnog toka „Gredice“ obilaznicom oko grada Brčko do kružnog toka „Potočari“, te Regionalnog puta R.458 Brčko-Pukiš do granice Brčko distrikta BiH prema Čeliću.

Privremena obustava i zabrana saobraćaja će se provoditi dana 05.09.2020.godine u vremenskom intervalu od 09:30 do 11:00 sati zbog održavanja tradicionalne međunarodne biciklističke trke Beograd-Banja Luka.

Foto: Internet/Arhiva

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button