RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

БХ-тим одбојкашица тврди – У Румунију идемо по побједе!

Женска одбојкашка Репрезентација БиХ данас из Брчког путује у Румунију на други турнир другог круга квалификација за Европско првенство 2015. године.

Изабранице селектора Горана Хаџића реализовале су неколико тренинга у Сали прве основне школе у Брчком и у озбиљној су намјери да поправе резултат из Беча гдје су претрпјеле поразе од репрезентација Румуније,Аустрије и Словачке. Ту наду подгријава и чињеница да ће им се придружити и капитен Александра Видовић која је изостала са предходног турнира због повреде.

Да би се пласирала на Европско првенство 2015.године, бх-репрезентацији је потребно да наредног викенда у румунском граду Пеатра Неамту забиљежи побједе над селекцијама Румуније,Аустрије и Словачке.

На тренингу,са кога доносимо фотографије, заједно са Репрезентацијом БиХ тренирала је и Бранкица Михајловић, некадашња првотимка брчанског „Јединства“,која је ове године са екипом Рио де Жанеира освојила шампионску титулу Бразила, а за који дан ће на припреме Репрезентације Србије за свјетску лигу…

Посебно занимљива је фотографија наших одбојкашица на трактору,коју нам је уступио Иван Маљевић,помоћни тренер Репрезентације. Забиљежена је у околини Живиница гдје су наше одбојкашице биле заробљене водом. О томе су већ сложиле шалу:“ На Квалификације у Беч директно смо са трактора…“

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Odbojkašice BiH sa Slovenijom u 20 sati

Radio Brčko

У 15-ом колу елитне лиге бх-одбојке – двије побједе и један пораз

Admir Kadrić

Одбојка – БиХ против Румуније вечерас у 18 сати у Бечу

Admir Kadrić