RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

„Бимал Јединство“ и „Младост“ први на табелама својих лига

Три брчанска премијерлигаша у петом колу елитне бх-одбојке остварили су двије побједе и један пораз. Одбојкашице „Бимал Јединства“ су забиљежиле пету побједу, овога пута у дерби сусрету против „Бихаћ Премингера“ Брчанке су пред својом публиком први пут у Сали Гимназије у овој сезони, славиле резултатом 3:0 и задржале прву позицију на табели.

Такође, пету побједу у првенству забиљежили су одбојкаши „Младости“ који су у Илијашу одиграли убједљиво резултатом 3:0 и првопласирана су екипа на табели. Једини пораз у петом колу доживјели су одбојкаши „Јединства“ који су у Бања Луци савладани од екипе „Борца“ резултатом 1:3.

У шестом колу одбојкашице „Бимал Јединства“ гостују у Градачцу док ће одбојкаши „Младости“ дочекати екипу бијељинског „Радника“ а одбојкаши „Јединства“ екипу новопеченог премијерлигаша екипу „Илијаша“.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Финални мечеви за првака БиХ у одбојци данас и сутра у Брчком

Admir Kadrić

Odbojkaški memorijal u subotu od 13 časova

Admir Kadrić

MOK „Jedinstvo“ (BiH) u Brčkom potopilo „Zalau“ (Rumunija)

Admir Kadrić