RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Brčaci dočekuju evropskog prvaka u sjedećoj odbojci „SPID“ iz Sarajeva

Ekipa OKI Brčko priprema se da u nedjelju dočeka sarajevski SPID, ekipu u kojoj igraju reprezentativci BiH,osvajači evropskih i svjetskih trofeja u sjedećoj odbojci.

U dosadašnjem toku prve lige Sjedeće odbojke BiH Brčaci nisu imali rezultatskog uspjeha pošto su izgubili mečeve od „Fantoma“ u Sarajevu, “Čelika 07“ pred svojom publikom i od „Sloge“ u Gornjem Vakufu.

– Ne očekujemo pobjedu ni od SPIDA,-kaže Avdija Banda,predsjednik OKI Brčko,- ali će naši odbojkaši učiniti sve da se kvalitetno odupru evropskom prvaku.

Utakmica između OKI Brčko i „Spida“ iz Sarajeva igra se u Sportskoj dvorani Ekonomske škole u nedjelju od 13 časova.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Međunarodni turnir sjedeće odbojke u dvorani Ekonomske škole

Admir Kadrić

Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci juriša na treću titulu Zlatne lige nacija u Turskoj

Radio Brčko

OKI BRČKO u prvom kolu protiv evropskih prvaka „Fantoma“

Admir Kadrić