RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiHSport

Dodik uručio Orden Srpske Đokoviću

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uručio je srpskom teniseru Novaku Đokoviću Orden Republike Srpske na lenti za izuzetan doprinos sportu.
Ovo značajano priznanje Dodik je uručio Đokoviću sinoć na Jahorini, a dodijeljen mu je 2013. godine povodom 9. januara – Dana Republike.

Orden Republike Srpske na lenti dodijeljen je Đokovići za izuzetan doprinos sportu i afirmaciji tenisa i na prostoru Srpske, čime je doprinio i njenoj afirmaciji u regionu i svijetu.

Srpski teniser Novak Đoković boravio je juče na Jahorini gdje je zajedno sa srpskim članom Predsjedništva obišao ski-stazu koja nosi ime po prvom reketu svijeta.

Nakon obilaska olimpijske ljepotice, priređen je neformalni ručak za Dodika i Đokovića.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Додик: Већ је одлучено да се ангажује војска због миграната

Radio Brčko

Australian Open/ Odbijeni svi zahtjevi Novaka Đokovića

Radio Brčko

Milorad Dodik posjetio Tvornicu ulja Bimal u Brčkom

Mirsad Arnautović