RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
SportSvijet

Đoković u finalu Vimbldona

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Vimbldona nakon što je u polufinalu eliminisao Kamerona Norija sa 3:1 u setovima.
Đoković je izgubio prvi set sa 2:6, a potom je dobio naredna tri rezultatima 6:3, 6:2, 6:4.

“Nisam počeo dobro, bio je bolji igrač u prvom setu. Kameron nije imao mnogo da izgubi, odigrao je turnir života pred svojom publikom. Sjajan je igrač i imam mnogo respekta za njega, želim mu mnogo sreće”, rekao je Đoković poslije meča.

Đoković igra u finalu protiv Australijanca Nika Kirjosa. NJih dvojica su do sada odigrala dva meča i Kirjos je bio uspješniji.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Novak Đoković osvojio Australijan open

Radio Brčko

Đoković uzeo šesti Wimbledon i 20. grand slam naslov

Radio Brčko

Đoković i ostali teniseri moraju biti vakcinisani da bi učestvovali na Otvorenom prvenstvu Australije

Radio Brčko