RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Gradonačelnik primio predstavnike KKK „Haris Suljić“

Predvođene prof dr Miroslavom Gavrićem, predsjednikom Kluba i trenerom Alenom Zahirovićem, članove Kajak kanu kluba „Haris Suljić“ Brčko primio je juče Gradonačelnik Brčko distrikta BiH dr Anto Domić. Uzorni sportisti osvojili su titulu prvaka BiH ali i nekoliko dragocjenih rezultata na svjetskom nivou.

U razgovoru,koji je trajao čitav sat,mladi sportisti su povjerili Gradonačelniku da u narednom periodu namjeravaju učiniti i više na primicanju svojih rezultata olimpijskom nivou. Sa dosta razumijevanja prvi čovjek distrikta ih je saslušao i čestitao na jedanaestoj tituli ekipnog prvaka BiH obećavši i konkretniju pomoć Klubu pogotovo u pogledu poboljšanja uslova u kojima se pripremaju sportisti za vrhunske rezultate. Miroslav Gavrić,predsjednik Kluba,istovremeno i predsjednik Kajak-kanu saveza BiH,nekadašnji Gradonačelnik Brčkog, otkrio je da od Vlade Klub očekuje pomoć najviše u zoni priprema vrhunskih sportista.

U obraćanju novinarima na prijemu kod Gradonačelnika predstavili su se Haris Salkić, polufinalista na 500 m na Olimpijskim nadama u Slovačkoj,Mirza Karahasanović, polufinalista na Svjetskom prvenstvu u Segedinu i Armela Zahirović, polufinalista na Olimpijskim nadama u Slovačkoj u trci na 1000m.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Gradonačelnik primio osnivače Kajak kanu kluba „Zaveslaj“ Brčko

Admir Kadrić

Брчаци други на Међународној регати а први у Премијер лиги

Admir Kadrić

Kajakašku regatu “Savski cvijet 2107” osvojili domaćini

Admir Kadrić