RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Dobre vijestiSport

Градоначелник сматра да је Брчком потребна шпортска дворана

Градоначелник Брчко дистрикта БиХ примио је екипу и представнике Одбојкашког клуба „Младост“ Брчко који су освојили титулу шампиона БиХ.

Са много разумијевања за њихов фантастичан успјех за седам година колико постоји клуб „Младост“, Градоначелник др Анто Домић дуго је разговарао са спортистима и спортским радницима. Зоран Кокановић,предсједник Клуба, Бранко Мишић,тренер и Мирсад Кесеровић,помоћни тренер и секретар у Клубу,упознали су Градоначелника и његове сараднике са даљим амбицијама и условима у којима раде. Између осталог,највише се говорило о недостатку адекватне дворане за реализацију великих утакмица,посебно међународних, као и о недостатку термина за тренажни процес како првог тима тако и млађих селекција у постојећим дворанама. Први човјек дистрикта др Анто Домић je,као и прошле године на пријему шампионске екипе одбојкашица „Јединства“,још једном нагласио „…да са спортистима долази до заједничког закључка да је Брчком неопходна шпортска дворана“. – Вјерујем да ћемо у блиској будућности имати и тај проблем ријешен,- рекао је др Домић.

Након пријатељског разговора сачињена је заједничка фотографија испред Градске вијећнице, као успомена на сусрет са Градоначелником и његову спремност да са својим сарадницима убрза процес настајања спортске дворане у Брчком.

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Dva boda Brčankama – jedan Gačankama

Radio Brčko

Три брчанска јуриша на титулу првака БиХ у одбојци

Admir Kadrić

Upitan sutrašnji meč CEV-kupa u Brčkom

Admir Kadrić