RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Mikača iz Banja Luke i Muminović iz Tuzle osvojili turnir do 12 godina

Teniski open Brčko distrikta BiH, u konkurenciji djevojčica i dječaka do 12 godina, završio je trijumfom Sare Mikače,teniserke „Mladosti“ iz Banja Luke i Danijela Muminovića,tenisera tuzlanske „Slobode“.

Sara Mikača je u finalu turnira za djevojčice savladala Enu Baltić iz tuzlanskog „Dramara“ a Danijel Muminović je u finalu za dječake pobijedio Đorđa Jankovića iz banjalučkog „Borca“. Zapažen nastup na turniru iz kalendara Teniskog saveza BiH imali su i 4 takmičara iz Brčkog: Ivana Šarenac i Dženan Baković iz TK „Prohema“ te Matej i Andrej Đokić iz TK „Sol“. Teniski klub „Prohema“,već slijedeće sedmice priprema nadmetanje u konkurenciji do 16 godina, od osmog avgusta startuje ženski FJUČERS a poslednjeg dana ovog mjeseca na teniskim terenima brčanske „Proheme“ igra se turnir u kategoriji do 10 godina.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Večeras žrijebanje kvalifikacionih parova na teniskom turniru “Brčko Open 2022”

Admir Kadrić

Канађанин Франк Данчевић освојио 13 фјучерс „Брчко опен 2016“

Admir Kadrić

Отворен „Ледис опен Брчко 2015“ – данас мечеви другог кола

Admir Kadrić