RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Umjesto na “Blatuši” Vidovdanski turnir večeras u Ekonomskoj

Umjesto Na stadionu malih sportova „blatuša“ u Brčkom danas je na programu četvrti takmičarski dan Vidovdanskog turnira FUTSAL 2015 u Sportskoj dvorani Ekonomske škole. Program počinje u 17 časova, a podrazumijeva ukupno 9 utakmica, 3 u konkurenciji pjetlića i 6 utakmica u konkurenciji seniora.

KMF Brčko Zdravlje,kao organizator Turnira, se uključio u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za liječenje naše male sugrađanke Marije Đurđić pa će danas ulaznice u SD Ekonomske škole biti po cijeni od 2 KM, a sav prihod od ulaznica će ići za malu Mariju.

Ljubitelji futsala danas će vidjeti 4 seniorske ekipe iz grupe A: Profi mont Ugljevik,MNK Klanac,JP Komunalno i Đukić gradnja. Samo dvije ekipe obezbjeđuju prolaz u dalje takmičenje pa će se nadmetati sa najbolje dvije ekipe iz grupe B po sistemu A1-B2 i A2-B1.

Promjena mjesta odigravanja utakmica vidovdanskog turnira FUTSAL 2015 je samo za danas. Sutra se ponovo igr ana Blatuši.

Promjena mjesta odigravanja utakmica vidovdanskog turnira FUTSAL 2015 je samo za danas. Sutra se ponovo igra na Blatuši.

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Футсал мајстори „Брчко здравља“ скинули Угљевичане с трона

Admir Kadrić

Futsaleri BiH protiv Španije počinju historijski nastup na EP-u

Radio Brčko

Брчко: Ученици фризери у акцији за “Зимску новогодишњу чаролију”

Миљана Ђурђевић