RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Отворен Видовдански турнир у малом фудбалу

На Стадиону малих спортова Блатуша у Брчком синоћ је почео Двадесети међународни видовдански турнир „ФУТСАЛ 2014“.

Свечано отварање једне од најпрестижнијих спортских манифестација у Брчко дистрикту обавио је Ђорђа Којић, предсједник Скупштине Брчко дистрикта а турнир благосиљао Небојша Драшкић, протонамјесник Српске православне цркве. Наступ Фоклорног ансамбла „Просвјета“ предходио је утакмици школа малог фудбала “Лoкомотива” и “Свети Јован” Доњи Брезик. „Локоси“ су побиједили резултатом 11:1. У главној утакмици публика је видјела врло квалитетан футсал који су демонстрирали фудбалери КМФ „Брчко Здравље“чија је екипа на прагу прве лиге Републике Српске и КМФ „Челинац“ чија се екипа такмичи у Премијер лиги футсала БиХ. Завршили су неријешено 4:4.

Организатор овогодишњег турнира ФУТСАЛ 2014 је Клуб малог фудбала “Здравље“ који је синоћ обавио и излачење парова за млађе категорије.Такмичарсkи дио турнира почиње сутра од 17 часова утакмицама најмлађих учесника док ће распоред за сениоре и ветеране бити познат тек сутра када буду окончане пријаве и извучени парови.

Сав приход са отварања и финалне вечери Видовданског турнира 28.06. биће усмјерен страдалима од поплава.

 

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Na „Blatuši“ danas ekipe iz Banja Luke, Prnjavora, Beograda i Bijeljine

Admir Kadrić

Први васкршњи ревијални турнир у малом фудбалу

Admir Kadrić

Futsal prve lige FSRS: KML „Brčko zdravlje“ pobijedio FK „Borac“ iz Banjaluke

Radio Brčko