RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Новак Ђоковић проговорио о учешћу на УС Опену

Новак Ђоковић се по први пут јавно огласио поводом питања да ли ће играти на предстојећем УС Опену.

Србијански тенисер није вакцинисан и због тога по правилима која сада стоје не може да наступа у Њујорку.

Ипак добио је велики број порука подршке и због тога је ријешио да се огласи.

Ђоковић је открио да му много значи подршка која долази са свих страна и захвалио се свима који су уз њега и апелују на америчке власти да га пусте да игра тенис.

“Желим само да искористим прилику да подијелим са вама колико ми значи ваша подршка и љубав коју ми шаљете ових дана. Нисам је очекивао у толиком броју и зато је моја захвалност и већа! Стварно од срца велико ХВАЛА”, написао је Ђоковић.

Србијански ас, који је први турнир након освајања Wимбледона имао у Босни и Херцеговини, у Високом, ће у случају да га пусте у Њујорк бити више него спреман!

“Велика ми је част што толико људи подржава моју каријеру и жели да ме види поново на теренима широм свијета. Ја настављам да се припремам и тренирам као да ћу се такмичити док ишчекујем одговор да ли постоји било каква могућност да путујем у Америку. Хвала вам и држите ми палчеве!”, подвукао је Новак Ђоковић.

Извор: радиосарајево.ба

Фото: радиосарајево.ба

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Dodik uručio Orden Srpske Đokoviću

Radio Brčko

Ђоковић и Шаповалов данас играју полуфинале Вимблдона

Radio Brčko

Novaku Đokoviću ponovo odbijena viza

Radio Brčko