RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Одбојка – Брчански дерби за титулу првака БиХ

Прва финална утакмица овогодишњег плеј оффа за првака БиХ у мушкој одбојци игра се у Брчком.Спортска дворана Гимназије, субота 12.април 19 часова.

Домаћин овог меча је МОК „Јединство“ а гост ОК „Младост“.Тако се бар каже у правилима Одбојкашког савеза БиХ. Истински домаћини у овом мечу су навијачи, љубитељи одбoјке у Брчком.Брчко које већ носи титулу града одбојке.Јасно и зашто. Не знам дфа ли је рачуница потпуно тачна али биљешке кажу да су обје екипе до сада по седам пута побјеђивале па је ово петнаести дерби. Мало се разликује од предходних: овога пута игра се за титулу првака БиХ. Сјаjно. Увијек су момци тренера Љубише Ристића (његових помоћника Милоша Митровића и Јасмина Хукичевића) те Бранка Мишића,тренера „Младости“ и његовог помоћника Мирсада Кесеровића, пружали пред публиком максимум.Тако ће бити и овог пута када се очекује велики број посјетилаца у дворани Гимназије.

Само пола сата прије почетка мушког финала у Брчком, у Гацку ће почети женско финале плеј оффа.Против Гачанки одиграће свој први меч у плеј оффу одбојкашице „Бимал Јединства“ које води тренер Горан Хаџић.

Дакле, слиједи одбојка на брчански начин…

 

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Најслабији учинак Брчака у седмом колу елитне лиге бх-одбојке

Admir Kadrić

Brčko protiv Gacka 2:0 ; uzvratni mečevi u petak i subotu u Brčkom

Admir Kadrić

Бранкица Михајловић обишла евакуисане и даровала храну

Admir Kadrić