RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Počele pripreme nogometne A reprezentacije BiH za prijateljske utakmice sa Crnom Gorom i Danskom

Današnjim okupljanjem na Ilidži, zvanično su počele pripreme nogometne A reprezentacije Bosne i Hercegovine za prijateljske utakmice sa Crnom Gorom i Danskom.

Većina igrača je već stigla ili će doći tokom dana, a na pripreme će kasniti Nikola Vasilj i Dennis Hadžikadunić.

Medicinski tim je obavio preliminarne preglede igrača koji su stigli. Stipe Lončar ima problem s aduktorom i neće biti na raspolaganju selektoru za predstojeće susrete. Dario Šarić već neko vrijeme ima povredu mišića prednje natkoljene lože i nakon dodatne dijagnostike i konsultacija donijeće se odluka o njegovom statusu.

– Siguran sam da ćemo se dobro pripremiti za utakmice sa Crnom Gorom i Danskom, mada imamo puno ozlijeđenih igrača.Trenutno je u ekipi 14 igrača do 23 godine, i to je dobra prilika za njih da pokažu svoj kvalitet i nametnu se. Svima ćemo dati šansu i nadam se da će je iskoristiti – kazao je selektor Ivaylo Petev.

Prvi trening bh. tim će odraditi u 18 sati u Trening kampu FK „Sarajevo“ na Butmiru, saopćeno je iz Nogoemtnog saveza BiH.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Optužnica zbog krijumčarenja 761 kilograma skanka iz Crne Gore u BiH, Hrvatsku i druge zemlje

Radio Brčko

Кина одобрила Црној Гори донацију од 30.000 доза вакцине “Синофарм”

Radio Brčko

Crna Gora odblokirala pregovore s Evropskom unijom

Radio Brčko