RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
ArhivaBrčkoMagazinSport

Proglašenje najboljih sportista Brčkog – 5.februara u Domu kluture

Završna manifestacija proglašenja najboljih u sportu Brčko distrikta BiH za 2014.godinu biće održana 5.februara u Domu kulture.

Ovo je odluka Organizacionog odbora manifestacije na čijem čelu je Damir Bulčević,šef Odjeljenja za privredni razvoj,sport i kulturu u Vladi Brčko distrikta BiH. Po riječima Zvonka Marića,člana Organizacionog odbora Pravilnik za nominaciju i izbor najboljih sportista,koji je usvojio Organizacioni odbor, podrazumijeva i ovaj put 21 nominaciju za pojedince i sportske kolektive. Rok za predavanje prijedloga od strane sportskih kolektiva je produžen i narednih sedam dana u kojima će organizatori imenovati Žiri za ocjenjivanje sportskog učinka svih predloženih kandidata.

U kulturno-zabavnom dijelu završne manifestacije Izbora sportiste najvjerovatnije će nastupiti poznata pop-grupa „Tropico bend“.

* Fotografije su detalji sa prošlogodišnje manifestacije Izbora sportiste

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Muška odbojka: Dominacija „Mladosti“ u kupu traje od sezone 2013/2014.

Radio Brčko

Usvojen Program utroška sredstava tekućih grantova u oblasti sporta i kulture

Sanita Jerković Ibrahimović

Atletski klub Cross dostojno reprezentovao Distrikt u Crnoj Gori i Zenici

Radio Brčko