RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Први ЦЕВ љетни фестивал одбојке на пијеску у Брчком – сви медаље

Брчко је предходна два дана било домаћин ЦЕВ Љетног фестивала одбојке на пијеску који је на иницијативу Европске одбојкашке федерације организовао Одбојкашки савез БиХ и Клуб спортова на пијеску Брчко уз непосредну помоћ Владе Брчко дистрикта БиХ односно града Брчког.

На пјешчаним теренима Фицибајра и Прохемејуче и данас око 150 такмичара узраста од 8 до 18 година одиграли су 60 утакмица. Фестивалски речено сви су побиједили у дружењу,савладавању правила одбојке на пијеску,стицању нових пријатељстава.Пошто су сви побиједили организатор се побринуо па све наградио медаљама и захвалницама.Највећа награда је, у ствари, обећање да ће се на сличан начин сретати у Брчком на пијеску и будућих година када би требало да им се придруже вршњаци из земаља региона. Пијесак Фицибајра послужио је први пут да се у граду спорта реализује ЦЕВ фестивал а град Брчко,по ко зна који пут потврди улогу доброг домаћина.

– Остаје жал што се на овај први фестивал нису одазвалии одбојкашки национални савези Србије,Хрватске,Црне Горе,Македоније,Турске и Катара, – рекао је Милутин Поповић,предсједник Одбојкашког савеза БиХ наглашавајући да ће се на проширењу и наставку Фестивала радити током читаве госдине а да ће други Фестивал бити реализован почетком осмог мјесеца 2015.године

Поштовани посјетиоци веб-странице Радио Брчког,Кад погледате фотографије забиљежене на Фицибајру током ЦЕВ Фестивала одбојке на пијеску увјерени смо да ћете и сами идуће године бити посјетиоци изванредног догађаја,како спортског тако и туристичког. Гледате фотографије само са Фицибајра а са Прохеме,гдје су играли дјевојчице и дјечаци од 8 до 14 година,још „слађе“ фотографије слиједе чим добијемо од организатора…

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Odbojkaši „Mladosti“ poraženi od „Vojvodine NS Seme“ rezultatom 3:0.

Admir Kadrić

Брчко: Градоначелник примио учеснике манифестације “Дјечија машта може свашта”

Vladimir Matijević

Tridesetpeti Susreti pozorišta/ kazališta BiH u Brčkom počinju 15. novembra

Suvad Alagić