RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Tomić i Lukić osvojili KSP RECREATIVO OPEN 2016

KSP REKREATIVO OPEN 2016, naziv je rekreativnog turnira u odbojci na pijesku za muškarce i žene koji je Klub sportova na pijesku Brčko organizovao u subotu.Pobijedili su Brčaci, odbojkaški par Nemanja Tomić i Mlađan Lukić koji su u finalu pobijedili sugrađane Muharema Martinovića-Belog i Dragu Teodorovića, a treće mjesto zauzeli su odbojkaški par Slanjankić-Arčinović. Sjajne dame iz Srebrenika: Suljić-Ibrahimović osvojile su četvrto mjesto. Prvoplasiranom paru pripala je odbojkaška mreža dok su ostali parovi u vrhu dobili odbojkaške lopte, a svi učesnici zahvalnice. Evo poretka do osme pozicije:

1 Tomic – Lukić
2 Teodorović – Martinović
3 Arčinović – Slanjankić
4 Suljić – Ibrahimović
5 Bošković – Balać
5 Blagojević – Hodžić
7 Larisa – Dalhauzer
8 Trifković – Zarić

– U nedostatku sredstava za realizaciju međunarodnog turnira, odlučili smo da se danas na Ficibajru rekreativno naigramo odbojke na pijesku. U tome su nam pomogli i odbojkaški parovi iz Modriče, Kalesije i Srebrenika,- kaže Drago Teodorović, predsjednik Kluba sportova na pijesku Brčko.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Na “Aqani 2017” u Banja Luci Brčacima treće i četvrto mjesto

Admir Kadrić

Deset godina SRD „Smudj“ Brčko

Admir Kadrić

Na Ficibajru za vikend „Brčko distrikt Fici Bar OPEN 2017“

Admir Kadrić