BrčkoSport

Turnir u sjedećoj odbojci 18-og avgusta u Sali Tehničke škole

Odbojkaški klub invalida “Brčko” i ove godine kao i predhodnih, u okviru “Brčanskog ljeta – Savskog cvijeta” organizuje turnir u sjedećoj odbojci.

Za razliku od ranijih godina ovoga puta će na turniru učestvovati 6 ekipa i to “Marsonija” iz Slavonskog Broda,”Novska”, “Relaks” iz Novog Sada, OKI “Ilidža”, OKI “Bužim” i naravno ekipa domaćina OKI Brčko.

Prema kalendaru „Savskog cvijeta” turnir sjedeće odbojke je planiran za četvrtak 18. avgusta u Sportskoj dvorani Tehničke škole. Ekipe će biti podijeljene u tri grupe, a nadmetanja počinju između 10 i 11 časova. Nakon takmičenja, rekao nam je Avdija Banda,predsjendik OKI Brčko, predviđeno je uručenje nagrada i uobičajeno druženje klubova-prijatelja.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button