RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

ОКИ Брчко наставља у елити БиХ

Такмичење у Премијер лиги сједеће одбојке БиХ за ову сезону екипа Одбојкашког клуба инвалида „Брчко“ завршила је на осмом мјесту табеле и наставиће такмичење у идућој сезони.

У 18 кола Брчаци су успјели 5 пута тријумфовати а поражени су 13 пута. Укупно 16 сакупљених бодова било је довољно за опстанак у елитној лиги сједеће одбојкеу којој се такмичи уз ОКИ Брчко 10 екипа: СПИД, ФАНТОМИ, “Синови Босне“,“Зеница 92“,“Дрина“,“Завидовићи“,“Челик 07“,“Маглај-Индеx“ и „Челић“. Ова лига важи за најјачу лигу сједеће одбојке у Европи па и у свијету.

– Прекинули смо неугодну традицију да екипа која уђе у Премијер лигу већ наредне сезоне испада из овог ранга, на чему свакодневно примамо честитке,-каже Авдија Банда предсједник ОКИ Брчко, пун ријечи хвале на рачун Владе Брчко дистиркта БиХ која је са разумијевањем омогућила квалитетне услове у којима тренирају и такмиче се ОКИ „Брчко“.

За екипу су наступали: Мирко Зечевић-Тадић,Екрем Банда,Јасмин Аџајлић, Фуад Механовић,Роберт Машић,Неџад Мујановић,Денис Чонда,Мијо Јозић,Азур Аџајлић, Кемал Шерифовић,Алдин Мујановић,Шабан Бикић,Харис Шерифовић,Акиф Пискавица,Нермин Чорбаџић и Иво Јосиповић.

Без обзира што је сезона борбе за бодове завршена комплетна екипаа је наставила тренинге па ће почетком наредног мјесеца на међународни турнир у Бачку Паланку.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Prva liga sjedeće odbojke BiH: OKI Brčko distrikt – OKI Kalesija 2:3

Radio Brčko

Nakon poraza od „Zenice 92“ ekipa OKI BRČKO gostuje u Lukavcu

Admir Kadrić

OKI BRČKO u prvom kolu protiv evropskih prvaka „Fantoma“

Admir Kadrić