RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

ŽOK „Bimal–Jedinstvo“ Brčko riznica šampionki

Stabilni šampionski klub je „Bimal-Jedinstvo“ iz Brčkog koji je svih ovih godina imao pravu riznicu zlatnih odbojkašica. Onih koje su i koje dokazuju da domaćoj i stranoj odbojkaškoj sceni da su super kvalitetom prezentirale vrijednosti odbojke iz Brčkog i sada iz Brčko distrikta BiH.

Možemo čestitati i reći hvala „Brčanskim princezama“ sa željom da nastave danas pahuljicama posutim putem koji vodi do vrha.

Vikend koji je pred nama očekujemo da nam donese prvu radost pobjede u 2021. godini.

Glavni trener ekipe Smail Pezerović ističe: „Vodeća smo ekipa na tablici Premijer lige BiH za žene. Odigrali smo 12 utakmica i izborili 12 pobjeda. Set razlika je 36:3, a poen saldo 957:577 i maksimalnih 35 bodova. Sve ovo su osvojile odbojkašice vođene stručnim stožerom koji čine Smail Pezerović, Sandra Mitrović, Ajla Sinanović, Ljubiša Ristić i vrijedna uprava kluba Omerhodžić, Grekulović i dr. Marković. Sjetimo se 22.11.2020.

Finala KUP-a OS RS ŽOK „Bimal-Jedinstvo“ Brčko ŽOK „Gacko“.

Pobjednički pehar u vitrinama „Bimal-Jedinstvo“ osvojile su ga: Elena Babić, Jovana Biberdžić, Duška Kenjalo, Ivana Radović, Irena Vukoje, Žana Dragutinović, Sara Glibić, Matea Vujičić, Ajla Hodžić, Manuela Dragović, Katarina Popović, Ilijana Kojić.

Tekst i slike: Stjepan Bogutovac

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Ženska košarka: ŽKK „Brčanka“ – ŽKK „Orlovi“ Banjaluka 47 : 78

Radio Brčko

Odbojka, 17. kolo Premijer lige za žene: Šesnaesta pobjeda za redom ŽOK-a „Bimal- Jedinstvo“

Radio Brčko

Zatvoren Evropski omladinski olimpijski festival /EJOF/ u Sarajevu

Radio Brčko