RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Stranačke aktivnosti

Актив младиг Социјалистичке партије зашелио основцима сретан упис у средње школе

Актив младиг Социјалистичке партије зашелио основцима сретан упис у средње школе, а њихово саопштење преносимо у цијелости:

Драги наши основци,

дошао је дан када су ваше дугоочекиване жеље испуњене. Ваши дјечачки снови су се остварили. Стојите на граници са које треба да крочите у нови свијет, свијет живота и рада. Ви сада бирате оно што  бисте жељели постати у животу, оно због чега ће се радовати ваше мајке и очеви. Послије ове животне етапе ви полако постајете људи.

Зато храбро, не осврћите се, гледајте право тачно тамо гдје себе видите са оловком у руци, рачунаром испред себе, у бијелом мантилу, са рукама на волану или грађевинском кацигом на глави. Да, баш тако, сваког од вас чека сопствена срећа. Не окрећите јој леђа због тешког посла, жуљева на рукама, због много уложеног труда јер она то зна вратити љепше и боље на стотину начина. Средња школа је вријеме које ће обиљежити ваш живот, вријеме када ће сва искушења нудити бар мрвицу себе. Љепота младости, чежња за неким и брдо књига које чекају да ти кажу колико још треба да нешто научиш. И све ће трајати кратко. Постаћеш човјек који размишља о високој школи, своме фармерском имању или својој кројачкој радионици.

Зато, срећан вам упис у средње школе са жељом да остварите своје снове и животне амбиције жели вам Актив младих Соијалистичке партије Брчко.


Напомена: „Радио Брчко“ се ограђује од објављених информација у овој рубрици и одговорност за њихов садржај сносе искључиво њихови аутори, односно пошиљаоци.

Related posts

Brčko: Mladi SP-a „na kafi“ sa predsjednikom Đokićem

Sanita Jerković Ibrahimović

Брчко: Честитка младих социјалиста поводом Међународног дана младих!

Radio Brčko
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!