RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Брчко: Честитка младих социјалиста поводом Међународног дана младих!

У августу 1999. Генерална скупшина Уједињених нација донијела је одлуку да се 12.8. обиљежава као Међународни дан младих. Циљ обиљежавања овог датума јесте да се скрене пажња на омладину као важан дио сваког друштва, њихов рад, потребе, успјехе.

Млади људи су веома често, кроз историју, показали да се уз рад и труд многе битке могу добити. Живимо у држави у којој су жеље, замисли и потребе младих веома често стављене на маргину. Не добијају сви једнаке прилике при запослењу, многи се плаше рећи шта мисле или желе бринући се о посљедицама. Нажалост, посљедице најчешће воде до неизбјежног – исељавања, одласка за бољим условима, што је свакако један од највећих проблема данашњице у нашем друштву.

Кад би се мало више подигла свијест о важности омладине, кад би се скренула пажња на ентузијазам и жељу за побједом, кад би се мишљење младих више уважавало, засигурно би се проблеми у друштву у многоме смањили.

Социјалистичка партија је препознала улогу и значај младих, па се много времена и простора даје управо њима.

Није узалудна изрека „На младима свијет остаје“. Данашњим даном, али и сваким другим пружимо шансу и дајмо глас омладини! Срећан Међународни дан младих!

Актив младих ОО СП Брчко

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Čestitka predsjednika i potpredsjednika Skupštine povodom ramazana

Radio Brčko

Čestitka predsjednika i potpredsjednika Skupštine povodom 60 godina postojanja i rada JP „Radio Brčko“

Radio Brčko

Puljić: Da bi Kristov mir bio vidljiv, potrebno stvarati međusobno pomirenje, praštanje i povjerenje

Radio Brčko