Uncategorized

УКЦ РС-а располаже са још неколико тона кисеоника, у току преговори о краткорочној набавци

Универзитетски клинички центар Републике Српске располаже са још неколико тона кисеоника, а преговори о проналаску начина за краткорочно снабдијевање се обављају, изјавио је Срни генерални директор ове здравствене установе Владо Ђајић.

Ђајић је указао на чињеницу да за набавку кисеоника постоје технички предуслови који се не могу брзо рјешити.

Он је истакао да је на тржишту немогуће купити цистерне и танкове, боце за кисеоник, а да у овој држави није ријешен трајни начин снабдијевања.

Према његовим ријечима, страшно је то шта је урадила “нека група” због својих политичких амбиција направивши проблем свим становницима Републике Српске.

Ђајић је и коментарисао наводе предсједника СДС-а Мирка Шаровића да “директор УКЦ опет злоупотребљава страх људи и шири панику јер има све могућности да увезе медицински кисик и зато има дозволу”, истакавши до уназад неколико дана сматрао да је Шаровић “разуман човјек и да разумије проблеме, али да је сада већи дилетант од неких политичких адолесцената”.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button