RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

Jačom saradnjom do efikasnije borbe protiv kriminala

Direktor Granične policije BiH Mirko Kuprešaković i generalni direktor Obavještajno-bezbjednosne agencije /OBA/ Almir Džuvo su na današnjem sastanku u Sarajevu izrazili opredijeljenost za jačanje operativne saradnje u borbi protiv kriminaliteta i ilegalnih migracija.

Kuprešaković i Džuvo su razgovarali o dosadašnjoj saradnji, bezbjednosnoj situaciji u BiH, kao i o migrantskoj krizi, saopšteno je danas iz Granične policije.

Sagovornici su izrazili zadovoljstvo razmijenjenim informacijama u oblasti bezbjednosti, s posebnim osvrtom na granicu BiH.

Na sastanku su dogovoreni dalji modaliteti unapređenja saradnje s ciljem očuvanja bezbjednog i stabilnog okruženja u BiH.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Špirić: Od Cikotića očekujem detaljan izvještaj o stanju migrantske krize u BiH

Radio Brčko

Тегелтија: БиХ не може сама да ријеши проблем мигрантске кризе

Radio Brčko

Тегелтија: БиХ спремна да буде партнер у управљању мигрантском кризом, али не и њен талац

Radio Brčko
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!