RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

Komšić: Božić je prilika da se podsjetimo velikih vrijednosti

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je najiskrenije čestitke povodom nastupajućeg praznika, katoličkog Božića, nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu gospodinu Vinku Puljiću i svim građanima u BiH i u svijetu, sa željom da ga provedu u zdravlju i sreći, sa porodicom i prijateljima

“Upućujem najsrdačnije čestitke povodom blagdana Božića Vama, svim svećenicima, biskupima i katolicima u Bosni i Hercegovini i u svijetu. Katolički Božić je prilika da se posjetimo velikih vrijednosti – humanosti, solidarnosti i tolerancije, te da pokažemo uzajamno uvažavanje i dostojanstvo. Ovaj veliki katolički blagdan uči nas da poštujemo i njegujemo bosanskohercegovačku kulturu i tradiciju i da ih prenosimo na mlađe generacije, kao što su ih naši preci prenosili na nas. Sa najljepšim željama za dobro zdravlje, mir i sreću, još jednom upućujem iskrene čestitke povodom Badnjaka i katoličkog Božića”.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Komšić primio Amela Tuku

Radio Brčko

Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine u povodu Međunarodnog dana Roma

Radio Brčko

Komšić uputio apelaciju o Zakonu o prebivalištu i boravištu

Radio Brčko