RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiHSvijet

Krišto će nazočiti krunidbi kralja Charlesa III

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto, kao službena predstavnica Bosne i Hercegovine, nazočit će krunidbi britanskog kralja Charlesa III, u Londonu 6. svibnja.

Svečanosti će nazočiti brojni lideri iz cijelog svijeta.

Prvo će za kraljicu biti imenovana Kamila, a potom će Charles biti okrunjen krunom Svetog Edvarda.

Nakon svečanosti koja će se održati u Westminsterskoj opatiji, planirano je da novi kralj Charles III se uputi u Bakingemsku palaču, gdje će s balkona s članovima kraljevske obitelji pozdraviti građane.

(bhrt.ba)

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Krišto: Napad na Sinagogu-napad na cijelo čovječanstvo

Radio Brčko

Obrazovanje najbolji način ulaganja u budućnost BiH i EU

Radio Brčko

Krišto: Predstavnički dom treba da radi drugačije

Radio Brčko