RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

Na Google Mapsu osmišljena interaktivna mapa ambasada i konzulata BiH u svijetu

Mapu diplomatsko-konzularnih predstavništava Bosne i Hercegovine, napravljenu prema podacima Ministarstva vanjskih poslova, sada možete pronaći i online.

Ljubičastom i plavom oznakom su obilježena mjesta u kojima postoji rezidentni predstavnik BiH, a crvenim nerezidentna predstavništva koja su potom crvenim linijama povezana sa nadležnim rezidentnim predstavništvom.

Klikom na određeno predstavništvo možete dobiti osnovne informacije o adresi predstavništva, ambasadoru, kao i kontakt telefon u slučaju da želite kontaktirati ambasadu.

Interaktivnu mapu možete pronaći na ovom linku.

Tekst preuzet sa https://www.klix.ba/

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Virtuelna posjeta Černobilu, centru najveće nuklearne katastrofe u historiji

Radio Brčko