RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

Павић: Од протеста у организацији “Правда за Давида” могу да профитирају само непријатељи РС-а

Политички аналитичар Александар Павић оцијенио је данас да од протеста у организацији групе “Правда за Давида” у Бањалуци могу да профитирају само непријатељи Републике Српске којима је годинама циљ њено рушење.

“Демонстрације у Бањалуци су се сада претвориле у прави покушај обојене револуције и у то више нема сумње”, рекао је Павић за Срну.

Павић је навео да је “и сам Давор Драгичевић постао политичка фигура”, будући да час себе формулише као предсједника, а час предсједничког кандидата СзП Вукоту Говедарицу, који је поражен на изборима, што је “већ сада рушење државе и власти у Српској”.

Он је навео и да је познато ко једино од тога може да профитира.

“Ми знамо ко једино може из тога да профитира – то су непријатељи Републике Српске од самог почетка њеног настајања, од 1992. године, а они су у Сарајеву, Вашингтону, Лондону, Бриселу и Берлину”, рекао је Павић.

Према његовим ријечима, непријатељи Републике Српске нашли су савршене експоненте за своје намјере.

“Нашли су људе чија се трагедија злоупотребљава или оне чије се чак и оправдано незадовољство злоупотребљава, али што никако не може да буде изговор за рушење сопствене државе и оспоравање изборних резултата за које је надлежан Централна изборна комисија /у Сарајеву/, а не власти Српске”, рекао је Павић.

Павић је изразио наду да ће СДС схватити куда све то што се дешава води.

“Ако Говедарица каже да он не признаје диктаторски режим то је језик људи које руше Републику Српску већ годинама и он тиме не признаје институције Српске”, рекао је Павић.

Он је оцијенио и да сви који учествују у дешавањима на Тргу Крајине учествују у рушењу оног што је тешком муком и крвљу изграђено током рата 1992-1995. године.

Извор: www.srna.rs

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

U New Delhiju već četvrti dan protesti zbog silovanja i prisilne kremacije Dalit djevojčice

Radio Brčko

FBiH: U naredni utorak protest poljoprivrednika zbog neusvajanja budžeta

Radio Brčko

U Sarajevu danas protest zbog izgradnje odlagališta radioaktivnog otpada na lokaciji Trgovska gora

Radio Brčko