RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

SOS Dječijim selima u BiH donirano 10.000 KM

SOS Dječijim selima u Bosni i Hercegovini donirano je 10.000 KM od prodaje Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima, saopćeno je.

Naime, Holdina i Energopetrol uspostavili su saradnju sa SOS Dječijim selima i uručili tu donaciju koja će biti upotrijebljena za namirnice porodicama iz SOS Dječijih sela u BiH.

U proteklom mjesecu, svi kupci Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima bili su dio humane kampanje pod sloganom „Slavimo i djeci darujemo“, organizirane povodom šestog rođendana brenda Fresh Corner.

Kupovinom proizvoda pomogli su u stvaranju lijepih uspomena na porodični ručak djece koja odrastaju u SOS Dječijim selima u BiH.

Ceremoniji uručenja donatorskog čeka prisustvovali su predsjednik Uprave Holdine i Energopetrola Slavko Sić, izvršna direktorica za maloprodaju i članica Uprave kompanija Holdina i Energopetrol Marijana Rajić te članica nacionalnog menadžment tima i direktorica odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije SOS Dječijih sela u BiH Dženita Subašić.

– Početak partnerstva sa SOS Dječjim selima u BiH od velike nam je važnosti jer na ovaj način pružamo podršku djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi i trudimo se, što je više moguće, uljepšati im svakodnevnicu. Drago nam je što su i naši vjerni kupci prepoznali ovu humanu akciju, gdje smo zajednički, putem kampanje povodom Fresh Corner rođendana, osigurali namirnice i ono što je još važnije, osvrnuli se na vrijedno djelovanje SOS Dječijih sela u BiH i njihovu misiju sa najmlađima – kazala je Marijana Rajić, izvršna direktorica za maloprodaju Holdine i Energopetrola.

– Sretni smo što smo sa kompanijom INA i Energopetrol sklopili novo prijateljstvo puno istinske želje za stvaranjem lijepih uspomena za djecu bez roditeljskog staranja. SOS roditelji nastoje svakom djetetu pružiti posebnu pažnju, razumjeti njihove potrebe, a za sve porodice posebnu radost predstavljaju zajednički obroci u porodičnom okruženju. Hvala od srca našim novim prijateljima iz kompanije INA i Energopetrol što su odlučili da se pridruže našoj misiji kako bismo osigurali još mnogo zajedničkih obroka i lijepih trenutaka za djecu. Veliku zahvalnost dugujemo i svim kupcima Fresh Corner proizvoda koji su direktno podržali inicijativu i bili dio kampanje. Iskrene čestitke upućujemo svim uposlenicima i članovima Uprave povodom šest godina uspješnog poslovanja Fresh Cornera – riječi su članice nacionalnog menadžment tima i direktorice odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije SOS Dječijih sela u BiH Dženite Subašić.

Organizacija SOS Dječija sela BiH pruža brigu o 218 djece i mladih, a kroz Program jačanja porodica podržava 255 socijalno ugroženih porodica.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Из Емирата стигла медицинска опрема у Србију

Radio Brčko

Na sarajevski aerodrom sletio avion iz Šangaja sa donacijom kompanije Violeta

Radio Brčko

Kurz: Milion vakcina državama Zapadnog Balkana

Radio Brčko