RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

Sutra okrugli sto o Trgovskoj gori

Poslanici u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Saša Magazinović, Jasmin Emrić i Branislav Borenović učestvovaće sutra na okruglom stolu o temi “Trgovska gora: aktuelno stanje seizmičkih aktivnosti”.

U radu okruglog stola, u organizaciji “Zelenog kluba” koji okuplja poslanike iz parlamenata svih nivoa vlasti u BiH, učestvovaće, kao panelisti, i načelnik Odjeljenja za opservatorsku seizmologiju Sektora za seizmologiju Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske Snježana Cvijić–Amulić, te profesor na više univerziteta i stručnjak za hidrotehniku Munir Jahić, saopšteno je iz parlamenta BiH.

U saopštenju se navodi da se očekuje učešće i predstavnika institucija, poslanika u parlamentima, akademske zajednice, nevladinog sektora, kao i načelnika opština.

Okrugli sto biće održan zgradi zajedničkih institucija sa početkom u 11.00 časova.

Foto: Internet Arhiva

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

БиХ: О проблему Трговске горе идуће седмице у Бечу

Vladimir Matijević

Слиједе правни кораци ако се не постигне договор око Трговске горе

Radio Brčko

U Sarajevu danas protest zbog izgradnje odlagališta radioaktivnog otpada na lokaciji Trgovska gora

Radio Brčko