RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

U FBiH od 1997. do 2018. godine dodijeljeno ukupno 2.846 stanova

Zaključak je to Vlade Federacije Bosne i Hercegovin e donesen na posljednjoj, 163. sjednici održanoj u Sarajevu.

Od spomenutog broja, demobilisanim borcima – pripadnicima i zaposlenicima prijašnjeg Federalnog ministarstva odbrane i Vojske Federacije BiH dodijeljeno 1.840, šehidskim i porodicama poginulih boraca 682, a ratnim vojnim invalidima 324 stana.

Realizirajući zaključak sa sjednice od 30.8.2018. godine, Služba za zajedničke poslove organa i tijela FBiH je dostavila, a Vlada Federacije BiH danas usvojila informaciju o broju dodijeljenih stanova, sa spiskom korisnika koji su ih dobili na korištenje iz stambenog fonda prijašnjeg Federalnog ministarstva odbrane i Vojske Federacije BiH.

Izvor: www.klix.ba

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Влада ФБиХ наредних пет мјесеци субвенционира струју за 70.000 корисника са 20 КМ

Radio Brčko

FBiH: Prošlogodišnji deficit u budžetu iznosio 8,4 miliona KM

Radio Brčko

Vlada FBiH: Uskoro javni pozivi vrijedni 2,7 miliona KM za različite projekte

Radio Brčko