RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

Живинице: Антуновић убио комшиницу јер га је нервирала

Ивицу Антуновића (45) из Живиница прегледао је неуропсихијатар и наредио вјештачење да се оцијени стање урачунљивости у којем је био када је извршио двоструко убиство.

Он је осумњичен, а и признао је то полицији, да је у понедјељак убио своје прве комшије Мару Тадић (72) и Илију Антуновића (55) у насељу Горњи Петровићи. Антуновић је ухапшен у уторак сат и по послије поноћи, када се из шуме, гдје се скривао, вратио до породичне куће.

Антуновић је након хапшења смјештен у клинику јер је, наводно, попио и неке таблете. Наводно, за Мару је говорио да га је нервирала и да ју је због тога убио.

“Након хапшења, осумњичени је хоспитализиран на једној од клиника УКЦ-а Тузла и под сталним је полицијским и љекарским надзором. Дежурни тужилац је издао наредбу за обдукцију оба тијела те још неколико вјештачења”, рекао је Адмир Арнаутовић, портпарол Тужилаштва ТК.

Четрдесетпетогодишњи Ивица је незапослен, живи с родитељима, а психички је болесник којег су се, како су испричале комшије, сви плашили и који је, наводно, одбијао пити таблете.

Комшије су казале да су и родитељи с њим имали проблема, те да је оцу одгризао прст, а више пута је боравио на лијечењу у болници.

Кобне ноћи, након што је убио Илију и Мару, Ивица се запутио у оближњи заселак.

Како је казала мјештанка, која је хтјела остати анонимна, била је у кући када ју је позвао комшија и рекао да Ивица хода путем и да се закључа. Тај исти комшија позвао је полицију, а након њеног доласка, Ивица је побјегао у шуму. Током ноћи је и ухапшен.

Извор: www.glassrpske.com

Фото: Дневни Аваз

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Четрдесетогодишњи мушкарац из Живиница преминуо од посљедица изазваних грипом

Radio Brčko

Тузланска полиција разбила ланац проституције у Живиницама, Тузли, Лукавцу и Брчком

Radio Brčko

Živinice: Četrdesetpetogodišnjak nožem ubio komšije

Radio Brčko