RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Братски клуб „Силвервингсоваца“ „Финал Даун“ из Беча донирао помоћ у вриједности од преко 6.000 марака

Чланови мото клуба „Финал Даун“ из Беча у Аустрији донирали су данас преко 6.000 марака помоћи у разним потрепштинама становницима потопљених домаћинстава у Вучиловцу, Крепшићу и Лончарима.

„Донијели смо средства за дезинфекцију, заштитне маске, лопате, метле и друго. Такође смо донијели и мању количину хране јер нам је речено да тога има довољно. Један дио новца су прикупили чланови клуба којих има 40, а други дио наши пријатељи међу којима има власника фирми и других“, рекао је Адам Адам, члан клуба „Финал Даун“ који је истакао да се и на овај начин жељело показати да међу „љутим бајкерима“ има људи доброг срца.

Аустријски мотористи су у Дистрикт дошли уз помоћ својих пријатеља из мото-клуба „Силвер Вингс“ у Брчком чији предсједник Славиша Летић каже да их, током моторијаде, чланови братског клуба из Аустрије посјећују већ шесту годину.

„Овај пут су дошли да помогну због невоље која нас је задесила. Однијели су помоћ људима чије су куће поплављене међу којима се налази и седам чланова нашег клуба“, рекао је Летић и захвалио се братском клубу из Беча.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.