RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčanska Policija, tokom glasanja, zaprimila devet prijava

Proteklu predizbornu kampanju i sam izborni dan, sa aspekta bezbjednosti, Policija Distrikta ocjenjuje zadovoljavajućim jer su prošli bez značajnih poteškoća i incidenata.

«Tokom predizborne kampanje zaprimili smo pet prijava u vezi sa neregularnostima u predizbornim aktivnostima od kojih je Policija, jedan broj, već provjerila, dok su neke provjere još u toku. Ipak, prijave nisu imale značajan uticaj na bezbjednosni aspekt izbora. Ista konstatacija važi i za sam dan izbora kada je Policija zaprimila devet prijava, koje su se uglavnom ticale blažih oblika ometanja samog procesa glasanja», rekao je šef Operativno-komunikacijskog centra brčanske Policije, Halid Emkić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Policija Brčko distrikta BiH lišila slobode poslanika Skupštine Brčko distrikta BiH

Radio Brčko

Na Lokalnim izborima u BiH sudjeluje 49 političkih subjekata iz Brčkog

Sandra Živković

Brčko: Osamnaestogodišnjak pronašao 200 KM i vratio ih vlasniku

Radio Brčko