RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Брчаци ће боравак у “Бањи Врућици” моћи плаћати у шест рата

Представници Здравствено туристичког центра „Бања Врућица“ и Владе Брчко дистрикта потписали су данас уговор, којим је запосленима у јавном сектору у Брчком омогућено плаћање боравка у бањи у шест рата.

Уговор, који је присутнима представио извршни директор за операције, маркетинг и продају Здравствено туристичког центра „Бања Врућица“  Александар Радошевић потписао је директор Дирекције за финансије Брчко дистрикта Мато Лучић, уз присуство шефа Службе за туризам у Брчком Александра Ђурића.

Александар Радошевић је рекао да ће, поред одложеног плаћања, саме цијене аранжмана бити повољније, а све са циљем промоције босанскохерцеговачког туризма, који се показао као и најсигурнија опција за одмор у вријеме пандемије корона вируса.

„С тим у вези ми смо предложили овај уговор како бисмо олакшали свим грађанима да дођу у бању и све наше аранжмане моћи ће плаћати у шест рата. Такође, сви грађани Брчко дистрикта који имају ентитетско држављанство Републике Српске, моћи ће у склопу боравка искористити и туристичке ваучере“, рекао је Радошевић.

Он је додао да ово није једина сарадња између Брчко дистрикта и „Бање Врућице“ која је до сада реализована.

„Сарадња се огледа у томе да имамо уговор са Фондом здравственог осигурања Брчко дистрикта и они своје пацијенте упућују на рехабилитацију у нашу бању. Поред тога, оба удружења пензионера су наши гости“, нагласио је Радошевић.

Шеф Службе за туризам у Брчком Александар Ђурић је истакао да ова сарадња отвара могућност и за промоцију туризма Брчко дистритка, о чему ће више говора бити у наредним мјесецима.

Ђурић је додао да здравствено туристички центар „Бања Врућица“ годишње посјети огроман број страних држављанина.

Због тога су Радошевић и Ђурић истакли да се разматра могућност да се тим страним држављанима, као додатни излет, понуди и посјета Брчко дистиркту.

„Наравно да ова могућност сарадње отвара опције за промоцију Брчко дистрикта, јер можемо гостима ове бање омогућити једнодневне излете у Брчко, који могу да укључују посјету „Винарији Пајић“, пловидбу ријеком Савом и друге активности, а све у сврху промоције нашћег града“, нагласио је Ђурић.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

I u Brčkom započelo obilježavanje Europske sedmice sporta

Mirsad Arnautović

Đoković produžio ugovor s Lacosteom, trebalo bi da zaradi minimalno 40 miliona eura

Radio Brčko

U Brčkom se obilježava Svjetski dan turizma

Mirsad Arnautović