RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Брчко: Активности Канцеларије дистрикта при Савјету министара БиХ

Канцеларија координатора Владе Брчко дистрикта при Савјету министара Босне и Херцеговине имала је до сада много значајних и запажених активности када су интереси Брчког у питању.

Координатор Владе Брчко дистрикта при Савјету министара Босне и Херцеговине Мирослав Гаврић изјавио је данас да је ова канцеларија у протеклом периоду имала доста активности које су биле везане за пандемију Ковида-19 и координацију приликом набављања неопходне медицинске опртеме.

„У погледу набавке опреме и тестова успјели смо да заступам дистрикт на адекватан начин и успјели смо да добијемо или једнако или више у односу на наш број становника и сарадња са Министарством цивилних послова БиХ, била је јако добра“, рекао је Гаврић.

Он каже, да је такође било доста активности које се тичу координације око инфраструктурних пројеката а везане су за будудћу трасу ауто–пута и реконструкцију и изградњу мостова на Сави.

Гаврић каже да је у сарадњи са владиним Одјељењем за европске интеграције направљен план посјета међународним донаторским организацијама, банкама и амбсадама у Сарајеву и према том плану према његовим најавама током мјесеца маја посјетиће се италијанска и швајцарска Амбасада у Сарајеву.

Гаврић од ових посјета очекује добре разговоре и сарадњу на одређеним пројектима који се финансирају из европских фондова а који ће бити подржани и имплементирани од стране амбасада или развојних агенција те двије земље.

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Грубеша: Правосудни систем у БиХ налази у озбиљним проблемима

Radio Brčko

Звиздић: Нови Савјет министара заслужује подршку

Radio Brčko

Rekonstrukcija mosta i nabavka vakcina glavne aktivnosti koordinatora Brčko distrikta u Vijeću ministara BiH

Suvad Alagić